ADAGIO

Velkommen til Adagio! Vi er en musikkskole med høy utdanningsstandard der du kan nyte musikk, og utvikle ditt talent.

Adagio Musikkinstitutt gir unge talenter muligheten til å leve ut sine drømmer på scenen. Våre instruktører er erfarne, profesjonelle musikere med stor internasjonal bakgrunn. Vi ønsker å etterkomme alle våre elevers karakter og ambisjon, gjennom å tilrettelegge et personlig program skreddersydd for hver enkelt elev.

I Adagio organiserer vi en rekke konserter for våre elever gjennom hele året, der de kan vise frem sin musikalske utvikling, samt nyte samspillet med publikum. Gjennom våre kurs tilbyr vi kammermusikk- og orkester-prosjekter, som vi mener er en essensiell erfaring for musikalsk og sosial utvikling. Våre studenter vil ha fri tilgang til alle arrangementer organisert av Adagio Musikkinstitutt.

Frank Braafhart

TRUMPET

Since August 2017 Frank Braafhart is the solo trumpet of Stavanger Symphony Orchestra.

Aya Muraki

VIOLIN

Aya Muraki, fiolinist med en internasjonal karriere, er ansatt i Stavanger Symfoniorkester.

Jenni Witick

TEACHER

Jenni Witick is Stavanger based cellist, teacher at the Adagio Musikinstitutt since august 2019.

Bli en del av Adagio-familien!

15

LÆRERE

42

STUDENTER

12

KURS

01. Erfaring

Læreren er den viktigste kompanjongen til en musikkstudent. Mesteparten av den musikalske utviklingen til en elev er knyttet til denne personen. Alle våre lærere er profilerte musikere av internasjonalt kaliber, med en lang og erfaringsrik karriere.

02. Mulighet

Å utvikle vår fysiske og mentale kapasitet er også en viktig del av å forbedre seg som musiker. Siden vi alle er unike, benytter vi i Adagio oss av en individuell tilnærming til undervisningen. Dette betyr at vi ikke følger en bestemt metode der vi forsøker å presse alle inn i et gitt system. Vi tilpasser i stedet undervisningen til hver enkelt elev.

03. Moro

Musikk bør først og fremst være en artig og tilfredsstillende opplevelse. En av Adagios hovedprioriteter er samspill, og å skape et samhold der elever utveksler tanker og deler en lidenskap for musikk. Adagio Musikkskole er et sted der du har mye moro mens du lærer fra de beste.

04. Kvalitet

Lærerstaben hos Adagio Musikkskole består av velutdannede pedagoger og konsertutøvere som sikrer at de høyeste etiske standarder følges i vårt arbeid. Vi forventer ikke at alle skal bli profesjonelle musikere, men vi går aldri på akkord med våre prinsipper for utdanningskvalitet.